Пошук

ДЛЯ БАТЬКІВ І ДІТЕЙ

У непростих умовах, продиктованих глобальними проблемами сьогодення, науково-педагогічний і студентський колективи нашої академії все ж роблять спроби прикрасити обмежені робочі будні й активно реалізують свій науковий і навчальний потенціал у креативних видах діяльності.

Так, для задоволення соціальних потреб студентів та викладачів, які мають дітей раннього та передшкільного віку, студенти спеціальності «Образотворче мистецтво» під керівництвом декана факультету,  доцента Людмили Врочинської та доцента Ірини Онищук долучилися до оформлення інтерактивної дитячої кімнати (коворкінг-студії), створеної кафедрою теорії і методики дошкільної та початкової освіти (завідувач кафедри – доцент Тетяна Фасолько).
Відвідування інтерактивної кімнати дає можливість студентам та молодим викладачам цікаво провести час зі своїми дітьми після навчальних занять, на короткий період залишити їх під надійною опікою, щоб вирішити нагальні потреби, підготуватись або відвідати пари.
Коворкінг-студія забезпечує:
- спеціально організований простір з якісним обладнанням, новими, цікавими розвивальними іграшками та матеріалами, що впливають на емоційну та пізнавальну сфери дитини;
- вільний час для спонтанної активності та саморозвитку дитини;
- проведення розвиваючих та індивідуальних занять для дітей.

Інтерактивна кімната має необхідне матеріально-технічне та методичне забезпечення, яке сприятиме не лише цікавому дозвіллю, а й допоможе молодим батькам краще пізнати свою дитину, її нахили, сферу зацікавлень та особливості взаємин з іншими. Батьки, в свою чергу, можуть отримати консультації щодо цікавих і різноманітних форм роботи з дітьми з метою їх всебічного розвитку.


 
Анонси
Галерея
9
99
На даний момент 666 гостей на сайті