У ЦАРИНІ ”ЛІТЕРАТУРИ СМАКІВ“

На базі Київського національного лінгвістичного університету відбулася Міжнародна наукова конференція ”Смак літератури/Література смаків“, де інститутську науку представляли члени кафедри української мови та літератури. У секції ”Модуси смаку в художній літературі“ працювали завідувач кафедри, кандидат філологічних наук, доцент О.В.Василишин (”Мотив смаку родини у творах Бориса Харчука й Уласа Самчука“) і кандидат філологічних наук, доцент О.В.Пасічник (”Родинні свята як елемент культури українського народу (за романом Уласа Самчука ”Морозів хутір“)“). Тему ”Особливості естетичного втілення концепту ”смак“ у поезії Галини Гордасевич“ у секції ”Літературна кухня“ оприлюднив асистент кафедри Р.О.Дубровський.

 
Галерея
galery 27
galery 27galery 27
На даний момент 334 гостей на сайті