Пошук
Головне меню

СТАРТ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Незважаючи на труднощі адаптивного карантину студенти четвертого курсу спеціальності «Початкова освіта» успішно, тобто вчасно і продуктивно, розпочали педагогічну практику «Пробні уроки у початковій школі» на базі НВК "Кременецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 - ДНЗ". Варто зазначити, що навчальний заклад, вже навіть своїм зовнішнім виглядом, естетичним оформленням по-особливому спонукає до творчої праці, натхнення та позитивних емоцій. Приємні враження від того, як привітно нас зустрів директор  А.М. Смаглюк і персонал цього комплексного освітнього закладу, зобов’язують до відповідальної і творчо організованої  роботи.

Наша навчально-практична мета – формування професійних умінь і навичок організації навчального та виховного процесу, а також особистісної готовності до роботи вчителем початкових класів, до організації та здійснення навчально-виховної діяльності з молодшими школярами. Кожен із нас докладає максимальні зусилля для творчого застосування на практиці знань, отриманих при вивченні психолого-педагогічних дисциплін і фахових методик. У своєму успіхові ми не сумніваємося, адже керівництво нашою практикою здійснюють досвідчені учителі О.С. Якимович, В.О. Герасимчук, С.М. Гурнік, а також викладач академії, кандидат педагогічних наук, доцент Н.В. Приймас.

Окремим із нас вдалося побувати у ролі вчителя і провести урок, а інші спостерігали за таким важливим педагогічним процесом у форматі відео-конференції на платформі Zoom, так як це пов’язано з тим, що кількість присутніх у класі обмежена через карантин. Однак, незважаючи на труднощі, нам дуже сподобалось, ми отримали певний досвід, настанови від учителів, свого методиста по практиці доцента Н.В. Приймас, яка нам завжди реально допомагає і дає ефективні, завжди актуальні та корисні  поради, без яких наша педагогічна практика не мала очікуваного ефекту.
Попереду нас чекає проведення багатьох уроків, а також виховних заходів. Надіємося, що карантин не стане нам перешкодою. Ми чекаємо нової зустрічі зі школою і дітьми, хочемо пізнати шкільний світ повністю і конкретно «зануритися» справжню фахову  шкільну діяльність як повноцінні педагоги.

 
Анонси
Галерея
6
66
На даний момент 466 гостей на сайті