Пошук
Головне меню

НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС – НАЙВАЖЛИВІШЕ

Для науково-педагогічного та студентського колективів і в час шалених темпів передвиборчих перегонів, навчальний процес був і залишається домінуючим, основним і пріоритетним завданням, виконання якого складає зміст функціонування закладу вищої освіти.
Необхідно підкреслити, що навіть в умовах дистанційного навчання у формі онлайн технологій наші студенти – майбутні фахівці педагогічної сфери – проявляють свою активність і відповідальне ставляться до навчання, особливо, до оволодіння базовими фаховими знаннями.
Це переконливо підтвердили семінарські заняття, проведені зі студентами 41СР, 41ДО, 22ДОс з предмету «Психологічна служба в закладах освіти», а також із групою майбутніх психологів-третьокурсників, які є першим нашим набором за спеціальністю «Психологія», з важливої навчальної фахової дисципліни «Психологія управління з основами організаційної психології».
Всі учасники семінарів продемонстрували творчий підхід до аналізу теоретичних проблем і  виконання практичних завдань семінарських занять, їх виступи на семінарі носили креативний характер, а представлені презентації були глибоко продумані за змістом і вдало виконані за формою.

Окремим рядком варто відзначити сумлінну й активну участь у лекціях в режимі он-лайн з предмету «Психологія» студентів першого курсу, які практично  всі виходять на навчальний дистанційний зв’язок і потужно й ефективно, як одна творчо-інтелектуальна команда, працюють у форматі лекційного потоку над  освоєнням такого важливого фахового тематичного матеріалу.
Однак, активно вирішуючи науково-педагогічні та навчально-виховні завдання, продовжуємо надіятися на швидше закінчення карантину, тому що переконані: ніякі, навіть надсучасні онлайн-технології не замінять живого спілкування викладача та студента.

 
Анонси
Галерея
52
5252
На даний момент 487 гостей на сайті