Пошук

НАШІ – ЗНОВУ ЧЕМПІОНИ!

У м. Сіголда (Латвія) відбувся Чемпіонат України із санного спорту, де запекла боротьба за перемогу точилася між кременецьким і львівським колективом. Минулого року на відбірному етапі до Юнацьких олімпійських ігор, що проходив у Німеччині, львів’яни увійшли до десятки кращих.  А цьогорічний Чемпіонат України приніс титул Чемпіонів і звання майстрів спорту юним кременчанкам – ­студентці 11-Фк групи Кременецького педагогічного коледжу Вікторії Коваль, яка змагалась у двомісному екіпажі разом із ученицею  Волинського ліцею імені Нестора Літописця Наталією Хитренькою.

Наша Чемпіонка Вікторія Коваль – корінна кременчанка. Вчилася у Кременецькій гімназії №6. Санним спортом займалася з дев’ятирічного віку у спортивному товаристві «Колос» м.Кременця (нині – у Тернопільській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі із зимових видів спорту) під тренерством Світлани Кравчук. Позаду у саночниці – першість на Чемпіонаті України 2015 року, участь в етапі Кубка світу в Астрії.

Дівчина гарно вчиться, захоплюється футболом, настільним тенісом, воркаутом. Мріє потрапити на дорослі Олімпійські ігри й обов’язково отримати перемогу.

 
Анонси
Галерея
galery 6
galery 6galery 6
На даний момент 570 гостей на сайті