Пошук

ДО ПРИРОДИ – З ЛЮБОВ’Ю І ТВОРЧІСТЮ

Для майбутніх учителів біології та здоров’я людини й екології викладачі кафедри біології, екології та методик їх навчання КОГПА ім. Тараса Шевченка провели практично-пізнавальний захід, приурочений Дню любові до дерев. До програми заходу увійшли квест «Світ дерев», тематичний фотоконкурс та практична частина – висаджування деревних рослин.

Учасники змагалися п’ятьма командами на чолі з капітанами Ігорем Габруком, Оленою Романчук, Вікою Мачулянською, Діаною Берлінець, Віктором Онищуком. Вони із задоволенням та цікавістю «подорожували» визначеними маршрутами, виконували захоплюючі дендрологічні завдання, а на завершення заходу висадили спіреї біля пам’тника Тадеушу Чацькому. Кожен з учасників отримав оригінальний приз – насіннєвий подарунок із завданнями висіяти насіння вдома.

Юні природолюби зробили одностайний висновок, що було цікаво, пізнавально і весело. І за все висловили вдячність організаторам Нелі Цицюрі, Анастасії Мазур, Ользі Дух, Олені Тригубі, Мальвіні Ліщинович, Олені Кірсановій та своїм колегам-учасникам.


 
Анонси
Галерея
20
2020
На даний момент 890 гостей на сайті