Пошук

У ЩАСЛИВУ ДОРОГУ, ВИПУСКНИКИ АКАДЕМІЇ - 2021!

Святкові урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам КОГПА ім.Тараса Шевченка відкрила ведуча Вікторія Бершеда. Після виконання  Гімну України традиційно кращі студенти поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тарасові Шевченку, а ведуча запросила до слова ректора академії, професора Афанасія Ломаковича, який привітав винуватців заходу із такою важливою у їхньому житті подією, побажав подальших успіхів і реалізації своїх планів і задумів.

Наказ про вручення дипломів із відзнакою зачитала проректор з навчальної роботи Марія Боднар, а ректор академії Афанасій Ломакович виконав почесну місію вручення цих документів кращим із кращих випускників нашої альма-матер.

Від імені своїх юних колег виступила студентка-випускниця спеціальності «Українська мова і література» Юлія Копиловська. Свої вітання усім присутнім подарували соліст Олексій Боднар з піснею «Де би я не був» та народний ансамбль танцю «Горлиця» під керівництвом Андрія Медецького з народним танцем «Козачок». А завершальне виконання Гімну України відкрило нашим випускникам дорогу у самостійне життя.

Сценарій дійства підготував проректор з виховної роботи Микола Сиротюк. За звукове оформлення свята відповідали Лев Харамбура та Олександр Ковень.


 
Анонси
Галерея
61
6161
На даний момент 190 гостей на сайті