Пошук
Головне меню

ЩЕ РАЗ ПРО АКАДЕМІЧНУ ДОБРОЧЕСНІСТЬ

Проблема академічної доброчесності належить до проблем постійної та гострої актуальності, бо стосується вічно нового, неповторного, навіть значною мірою суперечливого процесу наукової творчості та й не менше осітньо-педагогічної роботи. Такій «вічній» тематиці було приурочено круглий стіл «Академічна доброчесність як запорука якісної освіти», підготовлений Радою молодих науковців академії та коледжу у співпраці з бібліотекою нашого навчального закладу, участь в якому брали не лише молоді науковці, а й представники Студентського наукового товариства. Зрозуміло, що засідання круглого столу проходило в режимі онлайн, що не вплинуло на активність учасників, а відтак і на ефективність та рівень обговорення заявленої проблематики.

Учасників онлайн-дійства привітав проректор з наукової роботи академії, доктор педагогічних наук Микола Курач. Функції модератора виконувала голова Ради молодих науковців, кандидат сільськогосподарських наук Олена Тригуба. Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики дошкільної та початкової освіти Оксана Швець аналізувала «Особливості дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти» – тематичну проблематику, що особливо цікавила учасників круглого столу – студентів академії та коледжу. Не тільки практично корисну, а й навчально-теоретично необхідну проблему «Культура академічної доброчесності: роль бібліотеки» вирішувала завідувач бібліотекою навчального закладу Юлія Стрельчук. Про «Академічну доброчесність педагога» говорила викладач фахового коледжу Антоніна Гура, а викладач кафедри теорії та методики трудового навчання і технологій Дмитро Клак – про «Академічну доброчесність у контексті освітнього контенту».

Тематичні плакати до заходу виготовили студенти 11-Б, 31-Е та 11-ТОк груп. Технічне забезпечення полілогу за круглим столом здійснили студенти перших курсів, і вони ж, спільно з членами Студентського наукового товариства, стали повноцінними учасниками обговорення виголошених доповідей.


 
Анонси
Галерея
Корпус №1
Корпус №1Корпус №1
На даний момент 463 гостей на сайті