Пошук
Головне меню

СВЯТО ТРИВОГИ ТА РАДОСТІ

Урочистості до Дня знань у Фаховому коледжі Кременецької ОГПА ім.Тараса Шевченка, як і в усіх вітчизняних закладах освіти, цьогоріч проходять у непростих умовах війни. Однак життя триває, і там, де може відбутися це свято, його проводять заради надії на перемогу і віри у світле майбутнє наших дітей.

Традиційно, захід відкрив Гімн України, після чого ведучий Сергій Колісецький разом з усіма присутніми висловили щиру вдячність захисникам рідної землі та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих. Програму урочистостей продовжили музична композиція "Біля тополі" у виконанні Олександри Бондар і Олексія Боднара та пісня "Серце козака", яку подарував Ярослав Намчук.

З вітальними словами до присутніх звернулися проректор з наукової роботи академії, професор Микола Курач та директор Фахового коледжу Оксана Камінська, яка традиційно вручила символічний Ключ Знань першокурсниці Юлії Черепалюк.

Головним документом студентського життя є залікова книжка, яка віддзеркалює здобуті знання на шляху до до отримання диплома висококваліфікованого освіченого фахівця. Тож символічну Залікову Книжку студент першого курсу Олег Фаб'янчук прийняв із рук відмінниці навчання Катерини Кузьо. Від імені випускників першокурсників привітала четвертокурсниця спеціальності "Трудове навчання та технології" Ольга Похила. Програму урочистостей продовжили музичні вітання у виконанні Софії Кравчук та Олексія Боднара. Ще одним важливим моментом заходу стало вручення Софією Кравчук першокурснику Іванові Бобрику символічного Студентського Квитка - надійної перепустки у світ неповторного, веселого і цікавого життя, яке розпочали вчорашній абітурієнти, а нинішні студенти нашої Альма-матер.

Підтвердженням вірності традиціям нашого чудового старовинного навчального закладу стало прийняття присяги першокурсників, яких знову порадували Олексій Боднар та Олександра Бондар музичною композицією "Моє серце".

Гімн України закрив урочисту програму, а першокурсники та їхні батьки мали змогу познайомитися з груповими керівниками і матеріальною базою фахового коледжу та академії.

Хай буде щасливою ваша дорога до знань і мирним - небо над рідною Україною.

 
Анонси
Галерея
47
4747
На даний момент 1005 гостей на сайті