Пошук

ЦІКАВО, КОРИСНО І ПРИЄМНО

Вправляння в організації та проведенні заходів із формальної та неформальної екологічної освіти дозволяє студентам ефективно закріпити теоретичний матеріал, який вони освоїли під час аудиторних занять та набути практичних навичок.

Під час вивчення дисципліни «Екологічна освіта та культура» та з нагоди відзначення Дня нульових відходів студентами третього курсу спеціальності "Екологія" тоКОГПА ім.Тараса Шевченка було проведено практичний семінар на тему «Зменшення утворення відходів у приватному господарстві».

До роботи запросили всіх бажаючих, де кожен мав чудову нагоду дізнатися про філософію Zero Waste та практичні кейси екологічного стилю життя, зокрема розглянути й обговорити 5 правил екологічного життя, отримати корисні поради щодо зменшення кількості сміття й економії бюджету, а головне -- було гарантовано гарний настрій і чудове товариство.


Теоретичну частину семінару, тобто цікаві виступи, взяли на себе юні екологи з 31-Е групи Єлизавета Бєбнєва та Людмила Кремпович.

Практичною частиною заходу (оголошення, чай, слайди) опікувалась Ксенія Свіржевська. Їх надійними технічними асистентами виступили Дмитро Панасюк та Олександр Вербицький.

Під час проведення семінару було продемонстровано виставку екотоварів, які є альтернативними одноразовим речам. А практичні рекомендації щодо збереження власного бюджету через обдумані покупки та використання товарів ecofriendly стимулювали учасників семінару до активного обговорення.

Зворотній зв'язок та успішна комунікація після проведення будь якого заходу -- це ключ для подальшого вдосконалення. Тому по завершенню практичного семінару студенти-організатори та викладачі кафедри біології, екології та методики їх навчання спільно визначили сильні і слабкі сторони проведеного заходу, висловили поради щодо покращення аналогічних освітніх заходів.

 
Анонси
Галерея
28
2828
На даний момент 280 гостей на сайті