Пошук
Головне меню

ТИМ, ХТО СІЄ ЗЕРНА ЗНАНЬ І ДОБРА

Представники профкому працівників, профкому студентів, Студентського ректорату та Студентського наукового товариства Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім.Тараса Шевченка підготували і провели святкову програму для своїх наставників з нагоди їхнього професійного свята - Дня працівників освіти.

Цей навчальний рік, на жаль, не радісний, оповитий тривогами і скорботою, адже більше 200 днів у нашій країні триває війна, тисячі відважних воїнів відстоюють на фронті нашу свободу, волю та незалежність, боронять не лише нашу державу, але і нашу мову та знання! Ми переживаємо непрості часи, та кожен з нас вірить, що Україна переможе. І ця віра робить нас сильними, мужніми та стійкими. Українські захисники та захисниці є героями для всієї України, і саме завдяки їм Україна була, є і буде! Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх військових, цивільних та дітей, які загинули у цій жорстокій війні.

Найщиріші слова вітань прозвучали з уст ведучої святкової програми Ольги Гончар та студентського ректора Академії Аліни Дарморост від імені вдячних вихованців, у чиїх серцях педагоги запалюють бажання пізнавати світ, кому віддають свої знання, любов свого серця, чистоту своєї душі і сіють у студентські душі зерна не тільки знань, а й найкращих людських якостей. До вітального слова працівникам і студентському колективу Академії ведуча запросила доктора педагогічних наук, професора Миколу Курача.

Свої музично-пісенні дарунки від щирого серця презентували Ярослав Намчук та Олексій Боднар (пісня «Гей браття»), а також щедра на пісню Олександра Бондар із пісням «Любі вчителі» та «Я родом звідти». Підготовку святкової програми та її проведення забезпечили сценарист і режисер Сергій Колісецький та звукорежисер Лев Харамбура.


 
Анонси
Галерея
40
4040
На даний момент 751 гостей на сайті