Пошук
Головне меню

ДОТОРК ДО ВОЄННИХ РЕАЛІЙ

Для студентів Кременецької гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка та Фахового коледжу було проведено спеціальне об'єктове навчання з цивільного захисту за темою "Вибухонебезпечні предмети".

Навчання провели наші гості з Тернополя - інструктори Громадської організації "Десантно-козацький рій", що налічує майже чотири сотні членів.

Ось уже декілька років ця організація здійснює волонтерську діяльність. Вони відправляють необхідні вантажі у найгарячіші точки України та проводять навчання з цивільного захисту населення у навчальних закладах та інших організаціях.

Голова правління ГО ДКР - Володимир Мосейко. Керівником кременецької групи був Сергій Ліпянін. Йому асистував Юрій Луговий.

Студенти мали нагоду доторкнутися до предметів воєнних реалій: зброї, уламків безпілотників та отримали необхідну інформацію із цивільного захисту. А головне те, що наша молодь відчула безмежну вдячність до наших захисників і до тих безстрашних людей, що виступають зв'язковими між вогненною зоною боротьби та мирною зоною підтримки.


 
Анонси
Галерея
Електронна бібліотека
Електронна бібліотекаЕлектронна бібліотека
На даний момент 877 гостей на сайті