Пошук

БОРОТЬБА, ПРИСВЯЧЕНА БОРЦЯМ

На базі нашого інституту відбувся волейбольний турнір, присвячений 70-річчю створенню УПА. У змаганнях брали участь команди Збаража, Шумська та Кременця. Учасникам змагань підняли настрій ансамбль барабанщиць та солісти мистецького факультету КОГПІ ім. Тараса Шевченка, а з вітаннями до них звернулися ректор інституту, професор Афанасій Ломакович, місцевий меценат Володимир Сакуляк і  головний суддя змагань Віктор Голуб.

Вболівальники емоційно підтримували свої команди, між якими було проведено  три матчі. У першому матчі команда Шумська отримала перемогу з рахунком 2:1 над командою Збаража. Другий матч був цікавішим, адже за перемогу боролися команди з Шумська і Кременця. Гра була дуже напруженою, а в третьому періоді  наші волейболісти виявилися сильнішими і з рахунком 2:0 вийшли у фінал, де їм знову-таки посміхнулася фортуна: 2:1 – і команда  КОГПІ ім. Тараса Шевченка (тренер Віктор Голуб, капітан Назар Молочій) підтвердила, що може займати високі місця у змаганнях.

Визначили кращих волейболістів у таких номінаціях: ”Найкращий гравець“ – Богдан Іваськів (Збараж); ”Найкращий захисник“ – Сергій Ярош (Збараж); ”Найкращий зв’язуючий“ – Володимир Трифимець (Шумськ); ”Найкращий нападаючий“ – Юрій Шевчук (Шумськ).

Відбулося урочисте вручення грамот та призів: третє місце посіли шумчани, на друге місце піднялись волейболісти Збаража, а переможцем стала  команда КОГПІ ім. Тараса Шевченка, отримавши Кубок турніру і нову спортивну форму від спонсорів змагань.


 
Анонси
Галерея
26
2626
На даний момент 307 гостей на сайті