Пошук

ДО ВІДКРИТИХ СЕРДЕЦЬ

”День відкритих дверей“, організований ректоратом і представниками приймальної комісії інституту для випускників загальноосвітніх шкіл – майбутніх абітурієнтів ВНЗ, став символічним днем відкритих сердець: з відкритими серцями і щирими словами зустріли їх проректор з навчальної роботи, кандидат психологічних наук, доцент М.Б.Боднар, проректор з виховної роботи, кандидат педагогічних наук М.В.Сиротюк, відповідальний секретар приймальної комісії, кандидат наук з фізичного виховання та спорту О.О.Бережанський, декани факультетів, завідувачі профільних кафедр. З такими ж відкритими серцями, щирими сподіваннями прийшли до нашого інституту його майбутні студенти. Випускники ЗОШ та їх батьки з Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської та деяких інших областей України не лише познайомилися з особливостями навчання в Кременецькому гуманітарно-педагогічному інституті ім.Тараса Шевченка, а й оглянули навчально-матеріальну базу його факультетів і архітектурний ансамбль історичного корпусу навчального закладу, відвідали Музей історії інституту, виставкову залу художника Ростислава Глувка. Детальну інформацію про обраний ними ВНЗ випускники шкіл почули з уст представників інституту та зі сторінок газети ”Замок“, примірники якої  отримали всі учасники ”Дня відкритих дверей“.

 

 

Відповіді гостей на запитання анкети абітурієнта засвідчили, що кожен другий з них обрав професію педагога відповідної спеціалізації за власним уподобанням, частина – за порадами батьків і педагогів шкіл, а окремі – за рекомендацією друзів і знайомих, які навчаються в нашому ВНЗ або вже закінчили навчання і працюють за обраним фахом.

Серед факторів, які вплинули на вибір нашого навчального закладу, майбутні абітурієнти називають його багату історію, неповторність архітектури, природні умови, а також соціальні фактори (наближеність до місця проживання, помірна плата за навчання, позитивні відгуки серед  населення краю тощо).

 

 
Анонси
Галерея
7
77
На даний момент 239 гостей на сайті