Пошук

УСПІХ У КОМП’ЮТЕРНИХ ”ПЕРЕГОНАХ“

На базі Технічного коледжу Тернопільського національного технічного університету ім.Івана Пулюя пройшов ІІ етап VІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки, що зібрав 14 учасників з ВНЗ І – ІІ рівнів акредитації Тернопільської області.

Представником педагогічного коледжу Кременецького гуманітарно-педагогічного інституту імені Тараса Шевченка був студент 21-ТОк групи Дмитро Клак.

Завдання олімпіади традиційно складалися із двох блоків: теоретичний блок – тестові завдання на комп’ютері з теорії інформатики і будови комп’ютера, та практична частина, де учасники виконували завдання з трьох програм: Word, Excel i Access.

Набравши у теоретичному блоці 60 % балів та успішно впоравшись із практичним блоком, Дмитро посів у підсумку ІІІ місце.

Різносторонні здібності хлопця проявилися ще під час навчання у Катеринівській ЗОШ Кременецького району: захоплюється фізикою, математикою, футболом та музикою (грає на гітарі). Учасник районних та обласних конкурсів з малювання і трудового навчання.

Готував до олімпіади нашого студента викладач інформатики педагогічного коледжу І.М.Галаган. Вітаємо дипломанта і керівника з успіхом і чекаємо перемог у чергових змаганнях.

 
Анонси
Галерея
19
1919
На даний момент 1020 гостей на сайті