Пошук

ВЕЧІР КЛАСИЧНОЇ МУЗИКИ

У Концертному залі Гуго Коллонтая відбулося справжнє свято для прихильників музичного мистецтва – студентів і викладачів нашого інституту та кременчан.

Цей концерт став серйозним випробуванням для юного скрипаля Леоніда Дацюка, котрий готувався до чергового обласного конкурсу серед учнів молодших класів пам’яті братів Романа та Ярослава Теленків. Тому, попри хвилювання, він розпочав і закінчив свої виступи на такій високій ноті, що зал зривався від аплодисментів і схвальних вигуків. Супроводжувала скрипкове соло на фортепіано викладач Кременецької школи мистецтв ім.М.І.Вериківського Ірина Ковальчук.

Чергові номери концертної програми виконав сімейний дует скрипалів у складі сина і батька Леоніда та Олега Дацюків. Злагодженість звучання інструментів, абсолютна гармонія дорослої емоційності і дитячої незворушності, взаєморозуміння виконавців вразили і полонили глядачів, котрі знову ж таки були нестримними у своїй позитивній реакції.

У завершальній частині музичного свята прозвучали сольні виступи скрипаля Олега Дацюка та концертмейстера Івана Добриніна. Цей дует завжди подобається глядачам і тому знову викликав бурю емоцій.

До програми музичного вечора увійшли ”Концерт № 1, ІІІ частина“  М.Бруха, ”Іспанський танець“ М.Скорика, ”Прелюдія та гавот“ Д.Шостаковича, ”Концерт № 2, І частина“ Л.Шпора, ”Романс“ Г.Венявського і ”Танго“А.П’яццолли.

Всіх учасників концерту шанувальники буквально засипали квітами. В їх адресу прозвучало багато хороших слів вдячності за майстерність і подаровану радість.

 
Анонси
Галерея
50
5050
На даний момент 207 гостей на сайті