Пошук

РАЗОМ З МИКОЛАЄМ ПРО ВСІХ ПАМ’ЯТАЄМ!

Як це приємно, коли мама телефонує і кожного разу каже: ”Донечко, я так за тобою скучаю“, коли поспішаєш на свято до рідного дому і знаєш, що там на тебе чекають найдорожчі люди, зігрівають турботою та любов’ю... Разом із тим неймовірно боляче відчувати, що десь поруч багато дітей, яким невідомі такі почуття, в яких нема ні дому, ні родини, ні сімейних свят, ні батьківського тепла.

Часто бачимо в соціальних мережах обличчя дітей-сиріт. На них просто неможливо дивитися без сліз. Тому студентка 11-Дк групи Тетяна Любінська запропонувала  відвідати Будинок дитини, що знаходиться в Тернополі, і подарувати малечі хоч годинку щастя.


Цю милосердну акцію відразу підтримали куратор Т.В.Романюк, викладач коледжу В.П.Цеголко, одногрупниці Євгенія Грицюк та Ірина Церковнюк. Вони повідомляли про акцію і зібрали дитячий одяг, іграшки, а також 2000 гривень, на які закупили найнеобхідніші для дітей речі, подарунки та солодощі.

Студенти заздалегідь домовились про відвідини, тому їх привітно зустріли, ознайомили з дитячими групами та їх вихованцями. У Будинку дитини є діти від раннього до старшого дошкільного віку. Наймолодші з них спали, а старші спілкувалися з гостями, співали пісень і з особливою радістю отримували подарунки від Миколая. Яким щастям світилися їхні оченята! Бо, незважаючи на те, що коштів на утримання вистачає, як запевняють працівники цієї установи, проте таким дітям ніколи не буває зайвою увага і любов.

 

 

У цей день Святий Миколай згадав і про студентів-сиріт нашого навчального закладу. З ініціативи ректорату, зокрема проректора з виховної роботи М.В.Сиротюка, за фінансового сприяння  студентського профкому (голова Андрій Заблоцький) в інститутському Інтернет-кафе для них було організовано Свято милосердя, де Миколай (Олександр Ковень) ”власноручно“ вручив подарунки кожному зі студентів, яким необхідна турбота, увага та підтримка.

Свято приходить щороку, і так хочеться, щоб у нас було не відчуття виконаного обов’язку перед обділеними долею дітьми, а постійна потреба дарувати їм частинку свого серця.

 
Анонси
Галерея
Оранжерея академії
Оранжерея академіїОранжерея академії
На даний момент 753 гостей на сайті