Пошук

ПЕРЕДВЕСНЯНИЙ КОНКУРС ДЛЯ ЗАКОХАНИХ

День Валентина святкують багато людей по всьому світу. Вирішили не відставати і наші студенти. За ініціативою студентської профспілки було організовано концертну шоу-програму до Дня закоханих. В організації цього дійства їм допомагали проректор з виховної роботи М.В.Сиротюк та режисер А.П.Благій.

У святковій конкурсній програмі брли участь чотири пари. Закохані намагалися показати свою любов, вірність та ніжність один до одного глядачам та членам журі у складі Наталі Ференц (21-ДК), Наталії Лазути (31-ДП), Ігоря Кружілки (41-Н) та голова журі Романа Кравця (43-ДПТОс).

Захід почався з конкурсу «Знайомство», який пари мали підготувати заздалегідь. Другий конкурс носив назву «Мачо»: дівчата на швидкість завязували краватки своїм кавалерам. Це потрібно було зробити не лише швидко, а й правильно та якісно.

Конкурс «Я тебе люблю» був, мабуть, досить оригінальним, оскільки хлопець мав сказати партнерці найважливіші слова з повним ротом цукерок, кількість яких збільшувалася з кожним зізнанням у коханні.

 

 

Четвертий конкурс вразив назвою «Прищемило серце»: дівчата наосліп та на швидкість знімали прищепки з одягу хлопців. Наступний конкурс проводили на танц-полі: закохані показували свої танцювальні здібності під різну музику. Під час останнього конкурсу кавалери писали вірші своїм коханим.

Пари настільки намагалися вразити своєю старанністю, що члени журі розгубилося і запропонували додатковий конкурс, в якому хлопці повинні продемонструвати найоригінальніше освідчення в коханні.

В перервах між конкурсами глядачів розважали своїми піснями студенти мистецького факультету, серед якихОлександр Власюк, Ігор Дідук з Артемом Перескоковим, Катерина Байрах та інші.

Після підбиття підсумків журі оголосили результати і титули конкурсантів: Ірина Церковнюк (11-Дк) та Андрій Гулійчук (51-СП) – «Найелегантніша пара», Дарія Бондар (12-Мс) та Андрій Коць (51-Ф) – «Найкрасивіша пара», Катерина Ткачук (21-БТО) і Дмитро Мельничук (21-БТО) – «Найромантичніша пара».

«Найзакоханішими» виявилися Надія Гребінчик (41-М) і Олександр Лобач (42-Ф) – і саме вони отримали святковий Сертифікат на романтичну вечерю в барі «Анастасія».

Всім учасникам вручили грамоти, а також заохочувальні призи.

Романтичний вечір, який організувала собі молодь інституту разом зі студентською профспілкою, подарував багато передвесняних позитивних емоцій.

 

 
Анонси
Галерея
28
2828
На даний момент 788 гостей на сайті