Пошук

АКЦІЯ З БЛАГОУСТРОЮ

У м. Кременці відбулася важлива подія: студенти Кременецького гуманітарно-педагогічного інституту ім.Тараса Шевченка, учні міських загальноосвітніх шкіл, місцеві жителі долучилися до Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою – 2014!». Метою проведення даної акції у Кременці було прибирання території міста, зокрема місцевості обабіч історичного Потоку Ірва, вулиць Шумська та Шевченка. До прибирання, окрім студентів і школярів, долучилися працівники ПАТ КБ «Надрабанку», РВМ, «Нової пошти».


Спільними зусиллями учасників акції було зібрано близько 6 тонн сміття, дві третини з яких не підлягають переробці.


Акція проведена за сприяння спонсорів, які забезпечили роботи необхідним господарським інвентарем, рукавичками, сміттєвими мішками, водою та хорошим настроєм.  Матеріальну підтримку здійснили відділення «Укрсиббанку» та студентська профспілка Кременецького гуманітарно-педагогічного інституту ім. Тараса Шевченка. Координатором акції у Кременці виступив голова студентського парламенту інституту Сергій Колісецький.

Користь від таких акцій безсумнівна, тому їх необхідно проводити частіше. Закликаємо всіх краян не бути байдужими до рідного міста і долучатися до всіх справ та акцій, спрямованих на поліпшення його благоустрою.

 
Анонси
Галерея
53
5353
На даний момент 474 гостей на сайті