Пошук

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ РОЗШИРЮЄТЬСЯ

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Делегація Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інституту ім. Тараса Шевченка в складі ректора, професора Ломаковича А.М. та професора кафедри загальної та соціальної педагогіки Безносюка О.О. відвідала Природничо-гуманітарний університет у м. Cедльце (Республіка Польща).

Підсумком візиту стала Угода про співпрацю між Кременецьким обласним гуманітарно-педагогічним інститутом ім. Тараса Шевченка (Україна) і Природничо–гуманітарним університетом у м. Cедльце (Республіка Польща) у галузі вищої освіти, яку підписали ректор нашого інституту, професор Афанасій Ломакович і в.о.ректора Природничо–гуманітарного університету, професор, доктор ґабілітований Казімір Янковський.

Делегація інституту брала участь у Міжнародному форумі провідних вчених Європи, що проходив у м.Седльце, ознайомилася з навчально-матеріальною базою та особливостями науково-педагогічної роботи в університеті.

Першим кроком в реалізації Угоди стало налагодження науково-творчих контактів між кафедрою соціальної педагогіки Природничо-гуманітарний університет у м. Cедльце (завідувач кафедри, доктор ґабілітований, професор Ярмох Едвард) та кафедрою загальної та соціальної педагогіки нашого інституту (завідувач кафедри кандидат педагогічних наук, доцент С.М.Корнієнко) через презентацію навчального посібника «Технології соціально-педагогічних досліджень» (автори Безносюк О.О., Плахотнік О.В.). Це вже другий посібник наших авторів, переданий бібліотеці університету.

Окрім цього, досягнута попередня домовленість про магістерську підготовку у Природничо-гуманітарному університеті  випускників бакалаврату Кременецького гуманітарно-педагогічного інституту ім.Тараса Шевченка.

Вчені обох ВНЗ братимуть спільну участь у міжнародних наукових конференціях у м.Кременці і в Cедльце-Дрогочин на початку вересня цього року.

 
Анонси
Галерея
19
1919
На даний момент 1222 гостей на сайті